Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Advantix spot on 4-10 kg 4x1ml

11.830 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Az Advantix Spot On oldat egy repellens hatású Spot On kutyák számára, vagyis távol tarthatja a kutyától a kullancsokat, igazi szúnyogokat, lepkeszúnyogokat és szuronyos istállólegyeket.
Cikkszám: 2012
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
Nem értékelt

Leírás

Az Advantix Spot On oldat egy repellens hatású Spot On kutyák számára, vagyis távol tarthatja a kutyától a kullancsokat, igazi szúnyogokat, lepkeszúnyogokat és szuronyos istállólegyeket.

Hatóanyagok: Imidakloprid: 100 mg/ml - Permetrin: 500 mg/ml

Javallatok: Bolhásság (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis) kezelésére és megelõzésére. A kutyán élõsködõ bolhák a kezelést követõ egy napon belül elpusztulnak. Egy kezelés négy hétig véd az újrafertõzõdés ellen. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bõrgyulladás (FAD) kezelési programjának részeként. A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik kullancsok (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus), és három hétig tartó aktivitással rendelkezik (Dermacentor reticulatus) esetén. A kezelés idõpontjában a kutyán lévõ kullancsok a kezelés után még két napig is életben maradhatnak, láthatóak maradnak a kutya bõrébe fúródva. Ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a kezelés idõpontjában a további vérszívás megakadályozása céljából. Egy kezelés elegendõ a repellens (táplálkozás ellenes) hatás eléréséhez lepkeszúnyogok(Phlebotomus papatasi) és igazi szúnyogok esetén (Aedes aegypti) két hétig, ill. (Culex pipiens) négy hétig.
Felhasználási javaslat: Kizárólag külsőleg, csak bőrfelületen alkalmazható. - Egyenletesen nyomja az oldatot a kutyára, egy helyre ne nyomjon túl sok oldatot, nehogy lecsorogjon a kutya oldalán.

Ellenjavallatok:

A készítményt 7 hetesnél fiatalabb és 1,5 kg-nál kisebb testtömegû kutyakölykökön használni tilos!
Nem használható a hatóanyagokkal szembeni ismert túlérzékenység esetén!
A kutya testtömegének megfelelő Advantix készítményt kell alkalmazni, lásd az adagolási táblázatban!
Macskákon alkalmazni TILOS!
Célállat fajok: Kutya

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.