Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Caloz kalcium- és foszfor kiegészítő por 300 gr

2.990 Ft
Menny.:db
Természetes kalcium- és foszfor-kiegészítő, csonterősítő készítmény vitaminokkal és gyógynövényekkel kutyáknak
Cikkszám: 95854584221
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. július 26.
Nem értékelt

Leírás

A CALOZ egy kalciumból, foszforból, B12- és D3-vitaminból és háromféle gyógynövényből tudományos alapon összeállított gyógyhatású készítmény, mely rendszeresen alkalmazva az összetevők szinergikus hatásánál fogva kutyáknál hozzájárul az erős csontok és fogak, és a jó testfelépítés kialakulásához.
Az elegendő mennyiségű kalcium és a foszfor nélkülözhetetlen a csontok egészséges fejlődéséhez, megerősödéséhez, kedvenceink jó testfelépítésének kialakulásához. Sok esetben szembesülhetünk azonban azzal a ténnyel, hogy bár az egészséges csontfejlődéshez elegendő mennyiségű ásványi anyagot biztosítunk kedvencüknek, mégsem érjük el a kívánt hatást. Ennek legfőbb oka az, hogy kedvencünk szervezete nem minden esetben képes megfelelően beépíteni, hasznosítani ezeket az ásványi anyagokat.
A CALOZ kalcium- és foszfor-kiegészítő éppen erre a problémára kínál hatékony és egyben természetes megoldást. Az ásványi anyagokhoz adott háromféle gyógynövény (Achyranthes aspera, Cissus quadrangularis, Uraria picta) és a vitaminok szinergikus hatásuk révén elősegítik a növekedéshez, a csontok megerősödéséhez szükséges ásványi anyagok felszívódását, jobb hasznosulását.

JAVALLAT:
Hozzájárulnak a kutyák csontjainak, fogainak egészséges fejlődéséhez, megerősödéshez, ezáltal az erős, jó testfelépítés kialakulásához. Hozzájárul a kalcium- és foszforhiány okozta tünetek csökkentéséhez.
Alkalmazása különösen javallott kölyköknek, vemhes, szoptatós anyaállatoknak, valamint nagy fizikai igénybevételnek kitett állatoknak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.