Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Citr mix 100ml

2.380 Ft
Menny.:db
A Citr-Mix szerves, biológiai úton lebomló vegyületek keveréke, amely rezisztencia kialakulása nélkül pusztítja el a patogén baktériumokat és a hasznos mikroflórát nem károsítja.
Cikkszám: 1810
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
Nem értékelt

Leírás

A Citr-Mix szerves, biológiai úton lebomló vegyületek keveréke, amely rezisztencia kialakulása nélkül pusztítja el a patogén baktériumokat és a hasznos mikroflórát nem károsítja. A termék több, a természetben is előforduló alapanyag keveréke, amelyet egy speciális eljárás során kevernek össze. Így létrejön egy óriásmolekula, amely a felhasználás során nem bomlik le, az állati szervezetben nem szívódik fel, ezért minden olyan káros gombát és baktériumot elpusztít, amellyel közvetlen kapcsolatba kerülhet. Elsősorban az ívóvíz fertőtlenítésére, a bélrendszerben előforduló káros baktériumok, gombák elleni védelemre, valamint felső légúti rendszer vagy felületi bőrfertőzések esetén is sikeresen alkalmazható. Használata könnyű és egyszerű. A madáreledelbe vagy ivóvízbe könnyen és egyszerűen adagolható, ezáltal az emésztő traktuson keresztül szívódik fel A Citr-Mix minden takarmány összetevővel kompatibilis és nem idéz elő nemkívánatos antagonista hatásokat. Ezzel szemben, számos takarmányösszetevő hatékony muködését segíti elő, mint például: antibiotikumok, probiotikumok, savanyítók, növényi takarmány kiegészítők, enzimek. A Citr-Mix nem felszívódó, ott hat, ahol megfelelő mennyiségben érintkezik a kórokozókkal. A környezetet nem károsítja, nem korrozív. Rezisztencia kialakulása nélkül szinte bármikor bármivel keverhető (egyedül az élő itatható vakcinával nem használható) Segíti a hasznos bélbaktériumok elszaporodását, a kedvező mikroflóra kialakulását. Egészségügyi várakozási ideje nincs. Szadadforgalmú készítmény, így állatorvosi rendelvény nélkül felhasználható. Adagolás: Megelőzés: 5-10 ml/10 liter ivóvíz folyamatosan. Terápiás dózis: 30 ml/10 liter ivóvíz 3-5 napig folyamatosan itatva, majd további 5-8 napig 10-20 ml/10 liter ivóvíz. Ebben az esetben már nincs szükség bárminemu utókezelésre. Előfordulhat,hogy az első napon a Citr-Mixel kezelt ivóvizet az állat nem fogyasztja olyan intenzíven, de amint hozzászokik, a normál vízfelvétel helyre áll.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.