Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Enroxil Flavour 150 / 50 / 15mg

0 Ft
Menny.:db
A készítmény kutyán és macskán alkalmazható a tápcsatorna, a légzőszervek, a húgy-ivarszervek és a bőr bakteriális fertőzései, másodlagos sebfertőzések, valamint külső hallójárat-gyulladás kezelésére, ha a klinikai tapasztalat arra utal, hogy az enrofloxacin a megfelelő gyógyszer.

KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 235647541
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

ELLENJAVALLATOK:
Nem alkalmazható 1 évesnél – ill. nagytestű és hosszú növekedési periódusú kutyafajták esetében 18 hónaposnál – fiatalabb kutyák kezelésére, mert a gyors növekedés ideje alatt károsodhat az ízületi porc. Nem alkalmazható 8 hetesnél fiatalabb macskák esetében. Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Nem adható ismerten görcsrohamokkal terhelt kutyáknak, mert az enrofloxacin a központi idegrendszer izgalmi állapotát idézheti elő. Nem alkalmazható profilaktikus céllal. MELLÉKHATÁSOK :
A gyors növekedés időszakában az enrofloxacin befolyásolhatja az ízületi porc fejlődését. Nagyon ritkán (10 000 állatból kevesebb, mint 1-nél jelentkezik, beleértve az izolált eseteket is) hányás és étvágytalanság észlelhető. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost! CÉLÁLLAT FAJOK:
Kutya és macska. . ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT:
Ne lépjük túl a javasolt adagot. Az enrofloxacin adagolásának üteme: 5 mg/ttkg szájon át, naponta egyszer – vagy napi két részletben – 5-10 napon keresztül, táplálékkal vagy anélkül. Kutyák esetében a kezelés időtartama meghosszabbítható a klinikai reakció és a kezelő állatorvos megítélése alapján. A helyes adagolás biztosítása – az aluldozírozás elkerülése – érdekében a testtömeget a lehető legpontosabban meg kell határozni. A napi adag macskák és kistestű kutyák esetében: 1 tabletta/3 ttkg. A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT:
A tablettát szájon át, naponta egyszer vagy napi két részletben, táplálékkal vagy anélkül kell beadni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.