Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.



Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Milprazon 12,5mg / 2,5mg

0 Ft
Menny.:db
Tabletta kistestű kutyák és kölyökkutyák számára: sárgásfehér, barna pöttyös, ovális, mindkét oldalán domború, egyik oldalán bemetszéssel ellátott tabletta. A tabletta felezhető. Tabletta kutyák számára: sárgásfehér, barna pöttyös, kerek, mindkét oldalán enyhén domború tabletta.

KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 3215241
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

JAVALLAT(OK) :
A következő, kifejlett galand- és fonálférgek által okozott kevert fertőzések kezelésére: - Galandférgek: Dipylidium caninum Taenia spp. Echinococcus spp. Mesocestoides spp. - Fonálférgek: Ancylostoma caninum Toxocara canis Toxascaris leonina Trichuris vulpis Crenosoma vulpis (a fertőzés mértékének csökkentése) Angiostrongylus vasorum (az éretlen (L5) és kifejlett férgek által okozott fertőzés mértékének csökkentése, a kezelés menetét és a betegség prevenciójának sémáját lásd az „Adagolás, alkalmazási mód(ok) célállat fajonként” című szakaszban). Thelazia callipaeda (a kezelés menetét lásd az „Adagolás, alkalmazási mód(ok) célállat fajonként” című szakaszban). A készítmény a szívférgesség (Dirofilaria immitis) megelőzésére is használható, ha a galandférgek elleni egyidejű kezelés indokolt.. ELLENJAVALLATOK:
A kistestű és kölyökkutyák számára készült tabletta nem alkalmazható 2 hetesnél fiatalabb és/vagy 0,5 kg-nál kisebb testtömegű kutyákon. A kutyák számára készült tabletta nem alkalmazható 5 kg-nál kisebb testtömegű kutyákon. Nem alkalmazható a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén. Lásd még a „Különleges figyelmeztetések” című szakaszban. MELLÉKHATÁSOK:
Nagyon ritkán szisztémás tüneteket (például levertséget), idegrendszeri tüneteket (például izomremegést és ataxiát/zavart mozgáskoordinációt), illetve emésztőrendszeri tüneteket (pl. hányást, hasmenést, étvágytalanságot és nyálzást) észleltek kutyákban a milbemicin-oxim/prazikvantel kombináció beadását követően. Nagyon ritkán a készítmény beadása után túlérzékenységi reakciókat figyeltek meg. A mellékhatások gyakoriságát az alábbi útmutatások szerint kell megadni: - nagyon gyakori (10 kezelt állatból több mint 1-nél jelentkezik) - gyakori (100 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nem gyakori (1000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - ritka (10000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nagyon ritka (10000 kezelt állatból kevesebb mint 1-nél jelentkezik, beleértve az izolált eseteket is)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.