Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Nexgard Combo spot-on 0,2kg-5kg / 2,5-7,5kg

0 Ft
Menny.:db
Galandférgekkel, fonálférgekkel és ektoparazitákkal keverten fertőzött, illetve ezen fertőzések veszélyének kitett macskák részére. Az állatgyógyászati készítmény kizárólag akkor javallott, ha mindhárom parazitacsoport elleni egyidejű védekezés szükséges.

KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 854215
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

Ektoparaziták - Bolhák (Ctenocephalides felis) által okozott fertőzések kezelésére. Egyetlen kezelés egy hónapon át tartó azonnali és tartós bolhaölő hatással bír. - Ez a készítmény a bolhaallergiás dermatitisz (flea allergy dermatitis, FAD) kezelésére szolgáló stratégia részeként használható. 21 - Kullancsok okozta fertőzések kezelésére. Egyetlen kezelés azonnali és tartós kullancsölő hatással bír, egy hónapon át az Ixodes scapularis és öt héten át a Ixodes ricinus esetében. - Fülatkák (Otodectes cynotis) által okozott fertőzések kezelésére. - Notoedres cati okozta rühösség kezelésére. Galandférgek Galandférgek (Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis, Echinococcus multilocularis, Joyeuxiella pasqualei és Joyeuxiella fuhrmanni) okozta fertőzések kezelésére. Fonálférgek - Szívférgesség (Dirofilaria immitis) megelőzésére egy hónapig. - Gasztrointesztinális fonálféreg fertőzések kezelésére (L3-as, L4-es lárvaállapotú és kifejlett Toxocara cati, L4-es lárvaállapotú és kifejlett Ancylostoma tubaeforme és Ancylostoma ceylanicum, és kifejlett Toxascaris leonina és Ancylostoma braziliense). - Macska-tüdőféreg (L4-es lárvaállapotú és kifejlett Troglostrongylus brevior, L3-as, L4-es lárvaállapotú és kifejlett Aelurostrongylus abstrusus) fertőzések kezelésére. - Aelurostrongylosis megelőzésére (az Aelurostrongylus abstrusus L3-as, L4-es állapotú lárváival való fertőzés szintjének csökkentése által). - Húgyhólyag-kapillariózis (Capillaria plica) kezelésére. ELLENJAVALLATOK :
Nem alkalmazható a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. MELLÉKHATÁSOK :
Nem gyakran fokozott nyálzást, hasmenést, az alkalmazás helyén átmeneti bőrreakciókat (szőrhullás, viszketés), étvágytalanságot, levertséget és hányást figyeltek meg röviddel az alkalmazás után a klinikai vizsgálatok során. Ezek többnyire enyhe, rövid idejű és önkorlátozó reakciók voltak. A mellékhatások gyakoriságát az alábbi útmutatás szerint kell meghatározni: - nagyon gyakori (10 kezelt állatból több mint 1-nél jelentkezik) - gyakori (100 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nem gyakori (1000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - ritka (10000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nagyon ritka (10000 kezelt állatból kevesebb mint 1-nél jelentkezik, beleértve az izolált eseteket is). Ha bármilyen mellékhatást észlel, még ha az nem is szerepel ebben a használati utasításban, vagy úgy gondolja, hogy a készítmény nem hatott, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.