Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Permammas emulzió 250ml

3.790 Ft
Menny.:db
Végtagok és izmok helyi gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére, kitűnő, azonnali hűsítő, fájdalomcsillapító hatású. Tőgygyulladás, zúzódás kezelésére.
Cikkszám: 24254587
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. április 17.
Nem értékelt

Leírás

Célállatfajok: szarvasmarha, kutya, ló, juh, kecske, sertés

A Permammas emulzió egyesíti magában az antiflogisztikus, a reszorpciót elősegítő, vérbőséget okozó, a helyi érzéstelenítő és antiszeptikus hatásokat.

Az emulzió gyorsan és mélyen behatol a szövetekbe, igen jól tolerálható.

A gyulladáscsökkentő hatást a metilszalicilát biztosítja. A bőrből gyorsan abszorbeálódik és a nyirokérrendszer permeabilitásának csökkentése által antiexudativ hatású. A metilszalicilát segíti a megzavart mikrocirkuláció normalizálódását és gátolja a gyulladásos folyamat sejtes infiltrációját.
A kámfor vérbőséget okozó komponensei a gyulladásos szövetek mikrocirkulációjának következtében fellépő szöveti acidózis ellen hatnak. A megjavult vérellátás következtében javul a szövetek oxigénellátása, valamint az extravasalis infiltrátumok reszorpciója. Egyidejűleg a gyorsult véráramlás növeli a test saját védekező erejét. A kámfor fokozza a sarjszövetek képződését, ennek következtében a szöveti károsodások hamarabb megszűnnek.

A kámfor és a mentol helyi érzéstelenítő hatása csökkenti a gyulladásos fájdalmakat, javul az állat közérzete, ami elősegíti a gyógyulást. A Permammas guajakol-, kámfor- és metiszalicilát-tartalmánál fogva antiszeptikus hatással rendelkezik baktériumok és gombák ellen is.
A Permammas gyors és mély behatolóképességét többek között a metilszalicilát keratolitikus hatása is elősegíti, így intenzív és mélyrehatoló hatást fejt ki a gyulladt tőgy-szövetekre. A készítmény támogatja az egyidejűleg alkalmazott kemoterápiát és gyorsítja a gyógyulást.

ALKALMAZÁS:
Naponta kétszer kell a beteg területet bőséges mennyiségű emulzióval bedörzsölni. Súlyos esetekben a kezelés naponta többször is ismételhető. Ne használja nyílt seb esetén!

ŐSSZETÉTEL:
Methylium salicylicum: 2,5 mg
Camphorum: 10,0 mg
Mentholum: 2,5 mg
Guajakolum: 5,0 mg
Vivőanyag ad: 1 g

ELLENJAVALLAT:
Nem ismeretes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.