Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Stronghold spot-on 2,5kg alatt / 2,5-5kg / 5,1-10kg / 10-20kg / 20-40kg / 40-60kg

0 Ft
Menny.:db
A Ctenocephalides spp.okozta bolhafertőzöttség egy hónap tartamú kezelése és megelőzése egyetlen alkalmazással. Ez az állatgyógyászati készítmény adulticid, larvicid és ovicid, tulajdonságainak köszönhető. Az állatgyógyászati készítmény az alkalmazását követő 3 héten át ovicid hatású. A bolhapopuláció csökkentésével a vemhes és szoptató állatok havi kezelése a kölykök 7 hetes koráig az alom bolha fertőzöttségének megelőzésében is segítséget nyújt. A készítmény alkalmazható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás gyógykezelési stratégiájának részeként, valamint az ovicid és larvicid hatásának köszönhetően segíthet a környezet bolhafertőzöttségének csökkentésében azokon a helyeken, amelyeket az állat fölkeres.  A Dirofilaria immitis okozta szívférgesség megelőzésére havonta történő kezeléssel. Az állatgyógyászati készítményt a kifejlett szívférgekkel fertőzött állatokon is biztonságosan lehet 23 alkalmazni, jóllehet, a helyes állatorvosi gyakorlatnak megfelelően az állatgyógyászati készítmény alkalmazása előtt, minden olyan 6 hónapos vagy ennél idősebb állatot ajánlott kifejlett szívférgek jelenlétére megvizsgálni, amelyek olyan területen élnek ahol a vektor előfordul. A szívférgesség megelőzését szolgáló stratégia szerves részeként, az állatgyógyászati készítmény havonta történő alkalmazása esetén is ajánlott a kutyákat kifejlett szívférgek jelenlétére rendszeres időközönként megvizsgálni. Az állatgyógyászati készítmény nem hat a kifejlett D. immitis-re.  A fülrühösség (Otodectes cynotis) kezelésére.

KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 65458540000
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

Macska:  Szőrtetvesség (Felicola subrostratus) kezelése.  Kifejlett orsóférgek (Toxocara cati) okozta fertőzöttség kezelése.  Kifejlett kampósférgek (Ancylostoma tubaeforme) okozta fertőzöttség kezelése.. Kutya:  Szőrtetvesség (Trichodectes canis) kezelése.  Sarcoptes scabiei okozta rühösség kezelése.  Kifejlett orsóférgek (Toxocara canis) okozta fertőzöttség kezelése. 5. Ellenjavallatok Nem alkalmazható 6 hetes kor alatti állaton. Más betegségben szenvedő vagy legyengült és lesoványodott (az életkor és méret figyelembevételével) macskának nem adható. Különleges figyelmeztetések: A kezelés után 2 órával hatékonyság csökkenése nélkül fürdethető az állat. Nem alkalmazható, ha az állat szőre nedves. A kezelést követő 2 óra múlva, vagy azon túl végzett samponos vagy szappanos fürdetés azonban nem csökkenti a készítmény hatékonyságát. Fülröhösség kezelésére ne csöppentsük közvetlenül a külső hallójáratba. Fontos, hogy a készítményt a tájékoztatás szerint alkalmazzuk megakadályozva ezzel, hogy az állat lenyalja azt. Ha macska mégis jelentősebb mennyiséget lenyalt, ritkán, rövid ideig tartó fokozott nyálzást lehetett megfigyelni Különleges óvintézkedések a célállatfajokon való biztonságos alkalmazáshoz: Ez az állatgyógyászati készítmény csak külsőleg, a bőr felületére alkalmazható. Szájon át vagy parenterálisan nem adható A kezelt állatokat legalább 30 percig vagy a szőrzet teljes száradásáig távol kell tartani a nyílt lángtól vagy más gyújtóforrástól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.