Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Vectra 3D spot-on 1,5-4kg / 4-10kg / 10-25kg / 25-40kg / 40-66kg

0 Ft
Menny.:db
Kutya bolhásság kezelésére és megelőzésére. A kezelés egy hónapig véd a bolhákkal való fertőződés ellen.Ez az állatgyógyászati készítmény elpusztítja és távol tartja a kullancsokat  Egy hónapig véd a lepkeszúnyogok, szúnyogok  és szuronyos istállólegyek  csípése ellen.
 Adagolás: a fiola tartalmát a szőr széthúzásával a tarkótájékon az állat bőrére kell csepegtetni.

 KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 36521424
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

Bolhák: Ez az állatgyógyászati készítmény elpusztítja az állaton levő bolhákat és egy hónapig véd a bolhákkal való újrafertőződés ellen. Hatékony a kutyákon megtelepedő bolhák (Ctenocephalides canis és Ctenocephalides felis) ellen. A készítmény az alkalmazást követő két hónapig megakadályozza a 21 bolhák szaporodását a peték kikelésének (ovicid hatás) és a kifejlett alakok kialakulásnak gátlása (larvicid hatás) révén. Kullancsok: Ez az állatgyógyászati készítmény elpusztítja és távol tartja a kullancsokat (Rhipicephalus sanguineus és Ixodes ricinus kullancsok esetén egy hónapig, Dermacentor reticulatus esetén három hétig hatásos). Előfordulhat, hogy az állatgyógyászati készítmény alkalmazásának időpontjában már a kutyán levő kullancsok közül nem mindegyik pusztul el a kezelést követő első 48 óra alatt, de várhatóan egy héten belül valamennyi kullancs elpusztul. A kullancsok eltávolításához javasolt egy megfelelő kullancskiszedő eszközt használni. Lepkeszúnyogok, szúnyogok, szuronyos istállólegyek: Az állatgyógyászati készítmény az alkalmazását követő egy hónapig repellens hatású (megakadályozza a csípést) a repülő rovarok, úgymint a lepkeszúnyogok (Phlebotomus perniciosus), a szúnyogok (Culex pipiens, Aedes aegypti) és a szuronyos istállólegyek (Stomoxys calcitrans) esetében. Hasonlóan, az alkalmazás után egy hónapig tartó ölő hatást biztosít a szúnyogok (Aedes aegypti) és a szuronyos istállólegyek (Stomoxys calcitrans) esetében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.