Leírás
FŐ TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
> Eliminációs diéta
A hidrolizált lazacfehérjére és tápiókára alapozott formula lehetővé teszi a leggyakoribb eleségallergiák kezelését.
> Tisztított szénhidrátforrás (egyetlen forrás)
A manióka fehérje részeinek eltávolításával keletkező tápióka (tisztított manióka keményítő) felhasználásával.
> Hidrolizált lazacfehérjével*
Az alacsony molekulasúly (1,7kDa, a peptidek 99%-a 10kDa alatt) eléréséhez a lazacfehérjét nagymértékben hidrolizálják, biztosítva ezzel az eleségallergia kezelését. Magas emészthetősége és biológiai értéke (amiosavprofi l) tökéletesen megfelel a kutyák szükségleteinek.
> Kiváló emészthetőség
Különleges összetevőinek (agyag, pro- és prebiotikumok, válogatott rostok) köszönhetően biztosítja az emésztőfunkciót, amely allergiás kutyák esetében zavart lehet.
> Rendkívüli ízletesség
Az állati eredetű fehérjékben és zsírokban való gazdagság garantálja a rendkívüli ízletességet az eliminációs diéta alatt vagy hosszú távú etetés során.
TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
> A bőr integritása
Az omega-6 és omega-3 zsírsavak egyensúlya erősíti a bőr természetes védelmét, és csökkenti egyéb allergiák kockázatát.
> A szőrzet támogatása
A hozzáadott fehérjék és esszenciális zsírsavak segítenek az egészséges szőrzet fenntartásában.
> Magas emészthetőség
A magas emészthetőség támogatja a kutyák gasztrointesztinális funkcióját.
> Megfelelő felnőtt és idős kutyák számára
A táp felnőtt és idős kutyák igényeinek megfelelően tartalmazza a létfontosságú tápanyagokat.
DIÉTÁS JAVALLAT
• Táp-összetevőkkel és tápanyagokkal szemben kialakult intolerancia csökkentése (társult emésztőszervi és bőrrendellenességek).
EGYÉB JAVALLAT
• Eleségintolerancia emésztési zavarokkal egyidejűleg (maldigestio/malabsorptio, hasmenés...).
• Eleségintolerancia bőr/szőrzet rendellenességekkel egyidejűleg (kipirult bőr/ viszketés).
ÖSSZETÉTEL
Burgonyakeményítő**, hidrolizált lazacfehérje*, állati eredetű zsírok, ásványi anyagok, hidrolizált sertés- és baromfi fehérje*, lignocellulóz, cukorrépapép, frukto-oligiszacharidok, zsírsavak mono- és digliceridjei, pasztőrözött Lactobacillus acidophilus.
*fehérjeforrás
**szénhidrátforrás
KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK / ADALÉKANYAGOK
• Montmorillonite 0.5%
• Lactobacillus 7 mg/kg
• L-karnitin 330 mg/kg
BELTARTALMI ÉRTÉKEK
A felhasználásra kész tápban (%)
• Fehérje 24
• Zsír 18
• Hamu 7
• Nyersrost 4.5
• Keményítő 36
• Kalcium 0.9
• Foszfor 0.7
• Nátrium 0.4
• Metionin + cisztin 1.1
• Omega-6 zsírsavak 2.8