Leírás
FŐ TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
> Eliminációs diéta
A hidrolizált lazacfehérjére és tápiókára alapozott formula lehetővé teszi a leggyakoribb eleségallergiák kezelését.
> Tisztított szénhidrátforrás (egyetlen forrás)
A manióka fehérje részeinek eltávolításával keletkező tápióka (tisztított manióka keményítő) felhasználásával.
> Hidrolizált lazacfehérjével*
Az alacsony molekulasúly (1,7kDa, a peptidek 99%-a 10kDa alatt) eléréséhez a lazacfehérjét nagymértékben hidrolizálják, biztosítva ezzel az eleségallergia kezelését. Magas emészthetősége és biológiai értéke (amiosavprofil) tökéletesen megfelel a macskák szükségleteinek.
> Kiváló emészthetőség
Különleges összetevőinek (agyag, pro- és prebiotikumok, válogatott rostok) köszönhetően biztosítja az emésztőfunkciót, amely allergiás macskák esetében zavart lehet.
> Rendkívüli ízletesség
Az állati eredetű fehérjékben és zsírokban való gazdagság garantálja a rendkívüli ízletességet az eliminációs diéta alatt vagy hosszú távú etetés során.
TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
> A bőr integritása
Az omega-6 és omega-3 zsírsavak egyensúlya erősíti a bőr természetes védelmét és csökkenti egyéb allergiák kockázatát.
> A szőrzet támogatása
A hozzáadott fehérjék és esszenciális zsírsavak segítenek az egészséges szőrzet fenntartásában.
> Magas emészthetőség
A magas emészthetőség támogatja a macskák gasztrointesztinális funkcióját.
> Húgyutak egészsége
Az ásványi anyagok egyensúlya és a vizelet pH, valamint RSS csökkentik a macskák alsó húgyúti betegségének kockázatát hosszú távú etetés során.
> Megfelelő felnőtt és idős macskák számára
A táp felnőtt és idős macskák igényeinek megfelelően tartalmazza a létfontosságú tápanyagokat.
DIÉTÁS JAVALLAT
• Táp-összetevőkkel és tápanyagokkal szemben kialakult intolerancia csökkentése.
• Eleségintolerancia emésztési zavarokkal egyidejűleg (maldigestio/malabsorptio, hasmenés...).
• Eleségintolerancia bőr/szőrzet rendellenességekkel egyidejűleg (kipirult bőr/ viszketés)
ÖSSZETÉTEL
Tápióka**, hidrolizált lazacfehérje*, állati eredetű zsírok, hidrolizált sertésfehérje*, ásványi anyagok, lignocellulóz, cukorrépapép, frukto-oligiszacharidok, halolaj, zsírsavak mono- és digliceridjei, chitosan, szárított articsókalevél, pasztőrözött Lactobacillus acidophilus.
*fehérjeforrás
**szénhidrátforrás
KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK / ADALÉKANYAGOK
• Montmorillonit 0.5%
• Lactobacillus 7 mg/kg
• Chitosan 800 mg/kg
• Articsóka 500 mg/kg
• L-karnitin 540 mg/kg
BELTARTALMI ÉRTÉKEK
A felhasználásra kész tápban (%)
• Fehérje 31
• Zsír 16
• Hamu 7.4
• Nyersrost 4
• Keményítő 32
• Kalcium 0.8
• Foszfor 0.7
• Nátrium 0.7
• Metionin + Cisztin 1.5
• Omega-6 zsírsavak 3
• Omega-3 zsírsavak 0.7