Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Virbac EpiOtic fültisztító oldat 125 ml

4.730 Ft
Menny.:db
Az Epi-Otic alkoholmentes, nem irritáló tulajdonságú fültisztító oldat kutyák, macskák részére. 
Cikkszám: 32326
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. július 18.
Nem értékelt

Leírás

 Az Epi-Otic új összetétele kitűnően tolerált. A szalicilsav és a surfactant/viasz oldószer rendszer eltávolítja a fülváladékot, szövettörmeléket, és egyidejűleg szárító hatású. A PCXM, és az EDTA segít visszaállítani a fülcsatorna természetes mikrobiológiai egyensúlyát. A monoszacharidok nyugtató hatásúak, és segítenek megakadályozni a baktériumok kötődését a hallójárat bőrén. Különösen alkalmas a zsíros, nedves, bűzös fül tisztítására és elősegíti a szövetek regenerációját. A készítmény alkalmas a fül és a külső hallójárat rendszeres, továbbá gyógykezelések előtti tisztítására.

Adagolás és az alkalmazás módja

A kupak elfordítása az adagolófejet megnyitja. Irányítsa az adagolót a külső hallójáratba, majd nyomja meg a flakont, mialatt gyengéden masszírozza a fültövet. A fül megközelíthetőbb részei tisztíthatók az oldattal átitatott vattával is. Hetente kétszer-háromszor alkalmazható. Rutin fültisztításra, valamint otitis externa kezelése előtti tisztításra is alkalmas, de ezt előzőleg beszélje meg az állatorvossal és kövesse tanácsait. Alkalmazás módja: Külső használatra kutyák, macskák részére. Alkalmazási útmutató: Használat előtt jól fel kell rázni! A külső hallójáratból eltávolítja a hámtörmelékeket, pörköket és szennyeződéseket. A készítmény egyes összetevői oldják a lipideket, ezzel elősegítik a külső hallójárat kiszáradását. Az új formula szabad és mikrokapszulában lévő tejsavat, szalicilsavat és chitosanidot tartalmaz, ezért filmszerű védőréteg képződik a külső hallójáratban és elnyújtottabb lesz a hatásidő.

A készítmény összetétele, a hatóanyagokra vonatkozóan mennyiség is

Szalicilsav, tejsav szabad és mikrokapszulázott (Spherulites) formában, PCMX, Dioktil nátrium szulfoszukcinát (nem ionizált surfactant pH 7), EDTA 0,5%, monopropilénglikol, chitosanid S2224/2, FD&C Kék 1, Citrus illat 96526, Tisztított víz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.