Leírás
KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK/ADALÉKANYAGOK
● Chondroitin-szulfát 1200 mg/kg
● Kitozán 1200 mg/kg
● Tojáshéjmembrán 1200 mg/kg
● Kalcium-karbonát 1 %
● E-vitamin 610 mg/kg
● Pasztörizált Lactobacillusok 7 mg/kg
● Bentonit 5 g/kg
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
% a takarmányban
● Nedvesség 5,5
● Fehérje 30
● Állati és növényi fehérje aránya 86/14
● Zsír 21
● Ásványi anyagok 7
● Nyersrost 3,5
● NFE* 33
● Keményítő 28
● Kalcium 1
● Foszfor 0,5
● Nátrium 0,4
● Kálium 0,8
● Omega-6 zsírsavak 3,2
● Omega-3 zsírsavak 1,5
● DHA 0,4
KULCSFONTOSSÁGÚ TÁPANYAGÉRTÉKEK
● számított ME** (kcal/100g)*** 415
● In vivo mért ME** (kcal/100g) 410
● Fehérjeemészthetőség (in vivo; %) 84
● Zsír emészthetőség (in vivo; %) 92,5
● Fehérjéből származó energia (%) 26
● Zsírból származó energia (%) 45
● Szénhidrátból származó energia (%) 29
ELLENJAVALLATOK
- Növekedés.
- Vemhesség és laktáció.