Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Humac Natur AFM 2,5kg

34.490 Ft
Menny.:db
A HUMAC® Natur AFM Természetes anyag, mely a magas huminsav tartalom által, a bélflórára és az immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően, kedvezően befolyásolja az anyagcserefolyamatokat az élő szervezetekben, optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját
Cikkszám: 196623
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 25.
Nem értékelt

Leírás

LEÍRÁS
A HUMAC® Natur AFM Természetes anyag, mely a magas huminsav tartalom által, a bélflórára és az immun-rendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően, kedvezően befolyásolja az anyagcserefolyamatokat az élő szervezetekben, optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját.
A HUMAC® Natur AFM barnás-fekete színű port az oxi-humolitból /Leonarditból/ nyerik ‒ azaz olyan anyagból, mely az őskori, növényi eredetű anyagok természetes humifikációja során keletkezett. A technológiai kezelés követ- keztében, az alapanyag aktivizálódása által a huminsavak mennyisége összességében meghaladja a 65 %-ot a szárazanyagban.
A HUMAC® Natur AFM 100 %-ban természetes anyag, mely az egyedi technológiának köszönhetően nem só formájában fejti ki a hatását, ezért nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik. Minden állatfaj részére adható, a takarmányhoz kis mennyiségben keverendő. Alkalmazásával az ásványi anyagok és nyomelemek kelát formájában jutnak be az állatok szervezetébe, ahol azok ily módon könnyen hasznosulnak.

HUMAC® NATUR AFM MŰKÖDÉSE
Az eledelhez keverve, képes fenntartani a bél mikro flórájának egyensúlyát azáltal, hogy egyrészt megakadályozza a káros mikro flóra elszaporodását, másrészt elősegíti a hasznos mikro flóra növekedését. Kedvezően befolyásolja a toxikus fémek, idegen anyagok, toxinok és egyéb, a szervezetre nézve mérgező vegyületek kiürülését az emésztőrendszerből, melyek az állati ürülékkel együtt távoznak a szervezetből. Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára, az eledel és a benne lévő tápanyagok hasznosítására, s ezáltal javulhat az eledel értékesülése.
A gáz halmazállapotú, elsősorban nitrogéntartalmú és egyéb anyagok abszorbeálásával javítja a környezet mikroklímáját, aminek következtében lényegesen csökken a káros és szagos gázok kibocsátása.

KEDVENCEINKRE GYAKOROLT HATÁSAI
• Természetes immunerősítő
• Humorális immunstimuláns hatással rendelkezik
• 100 %-ban természetes anyag
• Az ásványi anyagokat kelát formában tartalmazza
• Kedvezően befolyásolja a bélflóra egyensúlyi állapotát
• Toxinanyagok felszívódását gátolja
• A szervezetre mérgező vegyületek kiürülését támogatja
• Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára
• Javul az eledel és a tápanyagok hasznosulása
• Használatával javul az állati környezet mikroklímája
• Folyamatosan tisztítja és méregteleníti a szervezetet
• Pótolja a szükséges mikroelemeket

TARTALOM Magas huminsav tartalmú szerves-ásványi takarmány-alapanyag A termék tartalma a szárazanyagban: Huminsav: min. 65 % Szabad huminsavak mennyisége: min. 60 % Fulvósavak: min. 5 % (Ca) Kálcium: 42 278 mg/kg (Mg) Magnézium: 5 111 mg/kg (Fe) Vas: 19 046 mg/kg (Cz) Cink: 37 mg/kg (Se) Szelén: 1,67 mg/kg Többféle nyomelem μg/kg mennyiségben, a karboxi-metil-cellulóz vegyületet tartalmazó szerves anyagban. Tulajdonságok: Részecske nagyság: max.100 µm Nedvességtartalom: max. 15%

Természetes anyag, mely magas huminsav tartalma által, a bélflórára és az immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően, kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat az élő szervezetekben. Optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját. A felhasználás - adagolás módja: a termék 0,5- 1% ban az eleséghez (takarmányhoz) keverendő, ami azt követően azonnal feletethető. A túladagolás veszélytelen! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.