Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Onsior 6mg / 10mg / 20mg / 40mg

0 Ft
Menny.:db
Macskák váz- és izomrendszeri rendellenességeivel összefüggő akut vagy krónikus fájdalom és gyulladás kezelésére. Az ortopédiai műtétekhez társuló közepes erősségű fájdalom és gyulladás csökkentésére macskáknál.
 

KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 8477454
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

Gasztrointesztinális fekélyben szenvedő macskáknál nem alkalmazható. Nem alkalmazható más nem-szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) vagy kortikoszteriodok, a fájdalom, gyulladás és allergia kezelésére gyakran használt gyógyszerek egyidejű alkalmazása esetén. Nem alkalmazható a robenakoxibbal, vagy a tabletta bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Nem alkalmazható macskák vemhessége és laktációja idején, vagy tenyésztésre tartott macskáknál, mert a robenakoxib ártalmatlansága ilyen esetekben nem igazolt.  MELLÉKHATÁSOK :
6 napig tartó klinikai vizsgálatok során gyakran tapasztaltak enyhe, múló hasmenést, lágy bélsarat, vagy hányást. Nagyon ritkán levertség előfordulhat. Ezen kívül a gyógyszer biztonságosságára vonatkozó, engedélyezést követő tapasztalatok alapján nagyon ritkán emelkedett veseparamétereket 37 (kreatinin, BUN és SDMA) és veseelégtelenséget jelentettek, elsősorban idősebb macskák esetében, illetve érzéstelenítő vagy nyugtató szerek egyidejű használata során (lásd még A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések, Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók, és Adagolás, alkalmazási mód(ok) célállat fajonként szakaszokat). Fennálló krónikus váz- és izomrendszeri rendellenesség esetén az Onsiorral kezelt és placebot kapó macskáknál a 3 hónapig tartó klinikai vizsgálatok során nagyon gyakran tapasztaltak hányást, valamint a kezelést gyakran kísérte étvágytalanság, hasmenés, levertség és rendellenes székletürítés. A mellékhatások gyakoriságát az alábbi útmutatás szerint kell meghatározni: - nagyon gyakori (10 kezelt állatból több mint 1-nél jelentkezik) - gyakori (100 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nem gyakori (1000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - ritka (10000 kezelt állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint 10-nél jelentkezik) - nagyon ritka (10000 kezelt állatból kevesebb mint 1-nél jelentkezik, beleértve az izolált eseteket is) Ha bármilyen mellékhatást észlel, még ha az nem is szerepel ebben a használati utasításban, vagy úgy gondolja, hogy a készítmény nem hatott, értesítse erről a kezelő állatorvost! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.