Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479

https://portal.nebih.gov.hu/allatgyogyaszati-keszitmeny-webshop
 

Selehold 2,6-7,5kg / 7,6-10kg

0 Ft
Menny.:db
Bolhafertőzöttség megelőzése és kezelése Ctenocephalides fajok okozta bolhafertőzöttség kezelése és megelőzése egy hónap időtartamra, egyetlen alkalmazással. Ez az állatgyógyászati készítmény adulticid, larvicid és ovicid tulajdonságainak köszönhető. Az állatgyógyászati készítmény az alkalmazását követő 3 héten át ovicid hatású. A bolhapopuláció csökkentésével a vemhes és szoptató állatok havi kezelése a kölykök 7 hetes koráig az alom bolhafertőzöttségének megelőzésében is segítséget nyújt. Az állatgyógyászati készítmény alkalmazható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás gyógykezelési stratégiájának részeként, valamint az ovicid és larvicid hatásának köszönhetően segítheta környezet bolhafertőzöttségének csökkentésében azokon a helyeken, amelyeket az állat fölkeres. 

 KIZÁRÓLAG ÁLLATORVOSI VÉNYRE KIADHATÓ GYÓGYSZEREK! (ONLINE NEM RENDELHETŐ)

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL, ÁRÁRÓL ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06 70/982 7279 , 06 23/398 934

Cikkszám: 656585658888
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt

Leírás

Fülrühösség (Otodectes cynotis) kezelése. • Szőrtetvesség (Felicola subrostratus) kezelése. • Kifejlett orsóférgek (Toxocara cati) okozta parazitózis kezelése. • Kifejlett kampósférgek (Ancylostoma tubaeforme) okozta bélférgesség kezelése • A Dirofilaria immitis okozta szívférgesség megelőzése havonkénti alkalmazással. 5. Ellenjavallatok Nem alkalmazható 6 hetes kor alatti állaton. Más betegségben szenvedő, vagy legyengült és lesoványodott (az életkor és méret figyelembevételével) macskának nem adható. Nem alkalmazható a hatóanyaggal, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.  Különleges figyelmeztetések:
Különleges figyelmeztetések: Nem alkalmazható, ha az állat szőre nedves. El kell kerülni az állat gyakori úsztatását és samponos fürdetését, mert ezen tevékenységeknek az állatgyógyászati készítmény hatásosságára kifejtett hatását nem vizsgálták. A fülrühösség kezelésére az állatgyógyászati készítmény nem csöppenthető közvetlenül a külső hallójáratba. Fontos az állatgyógyászati készítményt a tájékoztatás szerint alkalmazni, ezáltal a legkisebbre csökkentve az állat által lenyalható mennyiséget. A szelamektin kifejlett szívférgekkel fertőzött állatokon is biztonságosan alkalmazható, jóllehet, a helyes állatorvosi gyakorlatnak megfelelően a szelamektin kezelés megkezdése előtt, minden olyan 6 hónapos vagy ennél idősebb állatot ajánlott kifejlett szívférgek jelenlétére megvizsgálni, amelyek olyan területen élnek, ahol a vektor előfordul. A szívférgesség megelőzését szolgáló stratégia szerves részeként, az állatgyógyászati készítmény havonta történő alkalmazása esetén is ajánlott az állatokat kifejlett szívférgek jelenlétére rendszeres időközönként megvizsgálni. Az állatgyógyászati készítmény nem hat a kifejlett D. immitis-re. Az anthelmintikumok bármely adott osztályával szemben kialakulhat parazita-rezisztencia, az adott osztályból választott anthelmintikum gyakori és ismételt alkalmazása esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.